Volledig scherm
Lara Stone laat vast zien hoe ze er op de cover van Vogue uitziet. © Instagram/Lara Stone

Van Ginkel herstelt van operatie en Lara Stone poseert voor Vogue

Brabant BytesBRABANT - Korte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Brabant Bytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Brabanders. 

Xander aan de sushi

Zanger Xander de Buisonjé besluit deze dag samen met de jongens af te sluiten met een lekkere portie sushi. Het ziet er in ieder geval goed uit, dus #genieten geloven we wel. Smakelijk Xander!

Met the boys! #genieten

Een foto die is geplaatst door null (@xdebuisonje) op

Lara op Vogue

Topmodel Lara Stone uit Mierlo poseert voor de herfstcollectie van de Italiaanse Vogue. Ze ligt in mooie doeken en haar huid is bedekt met tatoeages. 

#wbw @vogueitalia #stevenmeisel @edward_enninful @patmcgrathreal @guidopalau #2007

Een foto die is geplaatst door null (@lara_stone) op

Pierre vliegt weer naar huis

Trainer Pierre van Hooijdonk uit Steenbergen maakt een relaxte terugvlucht vanuit Moskou. Zijn vervoer ziet er helemaal niet vervelend uit in ieder geval. Frank de Boer en Pierre van Hooijdonk waren in Moskou voor de Legends Cup.

Nice return to Moscow from St Petersburg for the 2nd semi final #croeng and the @legendscup2018

Een foto die is geplaatst door null (@pierrevh17) op

Hardwell wil niet normaal zijn

Robbert van de Corput, beter bekend als dj Hardwell, uit Breda wil niet 'doorsnee' zijn. Dat blijkt ook wel uit de foto die hij bij zijn tekst zet....niet iedereen stapt dagelijks in en uit een privé vliegtuig voor zijn werk.

Motivated by fear of being average.

Een foto die is geplaatst door null (@hardwell) op

Snelheid voor Theo

DJ Mental Theo uit Den Bosch heeft de wind niet in de haren, maar zijn buurman wel op de speedboot waar zij op racen ergens op een zonnige bestemming.

Speed is all YA need!!!

Een foto die is geplaatst door null (@djmentaltheo) op

Opperste concentratie bij Nadine

Atlete Nadine Broersen die in Dongen woont post woensdag een foto op instagram waarop de concentratie van haar gezicht is te lezen. Ze is momenteel actief bij de Arena Games in Hilversum.

•SHOT PUT•🙄

Een foto die is geplaatst door null (@broersennadine) op

Nieuw kapsel voor Daniëlle

Voetbalster Daniëlle van de Donk uit Valkenswaard wil graag de mening van haar volgers over haar nieuwe kapseltje. Wij vinden haar frisse kapseltje haar goed staan hoor!

Diepzinnige Rico 

Kickbokser Rico Verhoeven uit Bergen op Zoom poseert voor een muur vol graffiti met de wijze woorden 'Hardship doesn't define you'. Hij wil duidelijk maken dat de keuzes die je maakt, bepalen wie je bent. Daarbij kijkt hij diep verzonken in gedachten weg van de camera.

Glenn feliciteert zijn liefde

Motorcrosser Glenn Coldenhoff uit Oss feliciteert zijn vriendin Nikki Van Nobelen met haar verjaardag. Ze zijn net terug van een vakantie in Indonesië. Onduidelijk is of de foto daar is gemaakt...ze staan er in ieder geval allebei stralend op.

H A P P Y B I R T H D A Y @nikkivannobelen 😘❤️

Een foto die is geplaatst door null (@hoff259) op

Matching prints en pussypower

Beertje van Beers uit Breda viert 'pussypower' en de nieuwe seksspeeltjeslijn van VIVA in samenwerking met Rianne S. Ze poseert daarvoor met de twee dames in matchende kleding. 

Beer smeert Domien in

Radio dj Domien Verschuuren uit Tilburg heeft zich laten insmeren door niemand minder dan een beer. Hij vond het heel leuk, schrijft hij. De foto lijkt iets anders te zeggen...

Vandaag kennisgemaakt met De #Insmeerbeer. Was echt leuk. 😨☀️

Een foto die is geplaatst door null (@domien) op

Dionne in vurig rood op het strand

Journaliste en nieuwslezeres Dionne Stax uit Boxmeer straalt in een enorme rode jurk op het strand. Ze poseert voor Vrouw Glossy en is gek op haar rok. Ze vond het een hele toffe shoot en dat is te zien.

Van Ginkel vanuit zijn ziekenhuisbed

PSV'er Marco van Ginkel is herstellende van een knieoperatie. Hij bedankt iedereen voor de lieve berichtjes. Zijn operatie is goed gegaan en hij kan nu alle aandacht vestigen op zijn herstel.