‘Undercover’ op vakantiepark Oostappen in Arnhem: privédetectives doen schokkende ontdekking

videoARNHEM - Twee privédetectives hebben de afgelopen twee maanden undercover op Vakantiepark Arnhem gezeten om de oproerkraaiers en criminelen onder de permanente bewoners in kaart te brengen. De detectives deden een schokkende ontdekking die ze op camera wisten vast te leggen. Het resultaat van de undercover-actie: tientallen gasten konden hun biezen pakken.

Een rustiek meertje met hier en daar een badgast. Op de achtergrond klinkt zacht gitaarmuziek als de camera enkele mobile homes toont. Het vakantietafereel wordt ruw verstoord als de vertoornde kop van Frank Lammers, alias drugsbaron Ferry, in beeld verschijnt, boos over een mislukte drugsdeal: ,,Godverdomme, hoe ken dat nou?”

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.