Een bus zonder passagiers is maandagochtend op een spoorwegovergang aan de Marconilaan in Bergen op Zoom in botsing gekomen met een trein.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bus zonder passagiers is maandagochtend op een spoorwegovergang aan de Marconilaan in Bergen op Zoom in botsing gekomen met een trein. © Christian Traets - EYE4images

Trein die bus doorboort in Bergen op Zoom is wereldnieuws, CNN spreekt van ‘dramatic video’

met videoBERGEN OP ZOOM - De beelden van de trein die maandag een bus doorboorde in Bergen op Zoom gaan de wereld over. Onder meer het Amerikaanse CNN, de Duitse nieuwszender n-tv en het Ierse RTÉ berichten over het bizarre ongeval. ‘Train slams through bus in Netherlands’.

  1. Trein doorboort bus, ravage op het spoor: drie dagen geen treinverkeer tussen Roosendaal en Zeeland
    Play
    update + met video

    Trein doorboort bus, ravage op het spoor: drie dagen geen treinver­keer tussen Roosendaal en Zeeland

    BERGEN OP ZOOM - Op de spoorwegovergang aan de Marconilaan in Bergen op Zoom is een trein op een bus gebotst. De ravage is enorm: de trein is dwars door de bus gereden. Er zaten geen passagiers in de bus, die na een ochtenddienst onderweg was naar de stalling. De chauffeur raakte wonderwel niet gewond. Prorail laat weten dat er drie dagen geen treinverkeer mogelijk is tussen Roosendaal en Kruiningen-Yerseke door grote schade.