Volledig scherm
PREMIUM
© Fotopersburo van de Meulenhof BV

Toch weer omstreden bollen bij parkeergarage Eindhoven Airport

EINDHOVEN - Terwijl het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid nog niet af is, ligt een nieuwe, veelbesproken bollenvloer al weer klaar voor de parkeergarage bij Eindhoven Airport. Hoe zit dat?

Sommige bezoekers van Eindhoven Airport zullen deze dagen vreemd opkijken. Op de plek waar vorig jaar de vloer van een parkeergarage in aanbouw instortte, ligt een vergelijkbare vloer klaar voor poging twee. Zo'n gewichtsbesparende ‘bollenvloer’ was toch de reden dat de vorige garage bezweek? Niet echt, laat een woordvoerder van bouwbedrijf BAM weten. ,,Het lag aan de aanhechting tussen twee vloerdelen.” Niet aan de bollen zelf dus. Die conclusie werd getrokken in twee afzonderlijke onderzoeken, van bureau Hageman en TNO.

  1. Verdachte tegen rechter: ‘Door de GHB doe je dingen die je anders nooit doet’

    Verdachte tegen rechter: ‘Door de GHB doe je dingen die je anders nooit doet’

    DEN BOSCH - Twee afkortingen zijn typerend voor de Bosschenaar (33) die deze week terecht stond bij politierechter Kraniotis. Het gaat om ADHD en GHB. De rechter zweeg over de stoornis. Maar hij was duidelijk over de drug. Hij vertelde vaak te maken te hebben met verdachten die daar verslaafd aan zijn. ,,Ik ben nu van die rotzooi af’’, zei de verdachte. Maar hij was nog niet af van de twee diefstallen waarvoor hij naar de rechtbank kwam.