Volledig scherm
Sylvie Meis. © Instagram Sylvie Meis

Tiësto is een vliegtuig en Sylvie trekt haar paarse bikini aan

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Groeten uit Harderwijk

Kijk hem eens stralen, onze Johan! De Eindhovense ondernemer, die de laatste tijd weer veel in het nieuws is, besloot om er eens een dagje tussenuit te gaan. Wat is er dan lekkerder dan even uitwaaien in Harderwijk? Johan doet ons de groetjes, en anno 2018 hoort daar een selfie bij.

Legday in huize Verhoeven

Niet alleen vader Rico is bloedje fanatiek in de sportschool, ook dochterlief kan er wat van. Zo kunnen we wel concluderen na deze foto. Het was vandaag legday, de dag om de benen te trainen. En dat is natuurlijk voor iedereen vermoeiend...

DJ Tiësto is een vliegtuig

Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig. Dat moet dj Tiësto uit Breda gedacht hebben toen hij deze foto liet maken. Breed lachend poseert hij voor zijn jet. ,,Ik geloof nog steeds in jouw ogen, ik geef er niets om wat je hebt gedaan in je leven en I'll fly with you", vertelt de man die gisteren opnieuw hoog in de lijst van best verdienende dj's stond erbij.

Dionne Stax is 'explosief gekleed'

De Boxmeerse journalist Dionne Stax nam een kijkje bij de EOD. Voor Stax een hele bijzondere ervaring.

Virgil van Dijk traint er op los

De Bredase topvoetballer Virgil van Dijk is druk in de weer om fit te worden voor komend seizoen. Zo is hij nu met Liverpool op trainingskamp in Frankrijk.

Sylvie Meis schittert in eigen bikini

Sylvie Meis heeft vannacht een afkoelend duikje genomen in een zwembad. Dit natuurlijk wel in een bikini die ze zelf heeft ontworpen. 

  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?