Volledig scherm
Sylvie Meis. © Instagram Sylvie Meis

Tiësto is een vliegtuig en Sylvie trekt haar paarse bikini aan

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Groeten uit Harderwijk

Kijk hem eens stralen, onze Johan! De Eindhovense ondernemer, die de laatste tijd weer veel in het nieuws is, besloot om er eens een dagje tussenuit te gaan. Wat is er dan lekkerder dan even uitwaaien in Harderwijk? Johan doet ons de groetjes, en anno 2018 hoort daar een selfie bij.

groetjes uit Harderwijk

Een foto die is geplaatst door null (@johanvlemmix) op

Legday in huize Verhoeven

Niet alleen vader Rico is bloedje fanatiek in de sportschool, ook dochterlief kan er wat van. Zo kunnen we wel concluderen na deze foto. Het was vandaag legday, de dag om de benen te trainen. En dat is natuurlijk voor iedereen vermoeiend...

DJ Tiësto is een vliegtuig

Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig. Dat moet dj Tiësto uit Breda gedacht hebben toen hij deze foto liet maken. Breed lachend poseert hij voor zijn jet. ,,Ik geloof nog steeds in jouw ogen, ik geef er niets om wat je hebt gedaan in je leven en I'll fly with you", vertelt de man die gisteren opnieuw hoog in de lijst van best verdienende dj's stond erbij.

I still believe in your eyes I just don't care what you've done in your life And I'll fly with youuuuu 🎼

Een foto die is geplaatst door null (@tiesto) op

Dionne Stax is 'explosief gekleed'

De Boxmeerse journalist Dionne Stax nam een kijkje bij de EOD. Voor Stax een hele bijzondere ervaring.

Virgil van Dijk traint er op los

De Bredase topvoetballer Virgil van Dijk is druk in de weer om fit te worden voor komend seizoen. Zo is hij nu met Liverpool op trainingskamp in Frankrijk.

First day of our trainingcamp in France! Working hard towards the new season 💪🏃‍♂️

Een foto die is geplaatst door null (@virgilvandijk) op

Sylvie Meis schittert in eigen bikini

Sylvie Meis heeft vannacht een afkoelend duikje genomen in een zwembad. Dit natuurlijk wel in een bikini die ze zelf heeft ontworpen. 

I’ll wait till midnight...🌙 #nightswim @sylviedesigns #bikini @amazonfashioneu Werbung| Marke/Anzeige

Een foto die is geplaatst door null (@sylviemeis) op

  1. Madelon (22) nam haar eigen leven: ‘Pap, mam, ik weet dat jullie het nooit zullen begrijpen’
    PREMIUM

    Madelon (22) nam haar eigen leven: ‘Pap, mam, ik weet dat jullie het nooit zullen begrijpen’

    HAARSTEEG - Marjolein ter Hark-Houttuin uit Haarsteeg verloor haar 22-jarige dochter aan een zelfgekozen dood. Marjolein begrijpt het niet. ‘Waarom dacht ze toch dat haar leven in duigen lag, dat ze nooit meer opnieuw kon beginnen?’ Is er een schuldige, was er een reden? ‘Nee, niemand kon hier iets aan doen’. Vandaag is het Blue Monday, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnali de meest sombere dag van het jaar. Elk jaar wordt de dag door organisaties als MIND aangegrepen om aandacht te vragen voor depressie.