Volledig scherm
Verkiezing leraar en conciërge van het jaar. Winnaars vooraan: leraar Sjoerd Schouw (links) en conciërge Jurgen Nijhuis. © Marcel Otterspeer / pix4profs

Terugkijken: Leraren, leraressen en conciërges in het zonnetje gezet tijdens Onderwijsgala

VIDEOETTEN-LEUR - In Studio76 werd woensdag het Onderwijsgala van BN DeStem gehouden. De jury reikte drie prijzen uit: voor de beste leraar van het jaar in het basisonderwijs, de beste leraar van het jaar in het voortgezet onderwijs en de beste conciërge van het jaar. Bekijk hier de samenvattingen.

Rachel van Opstal van Het Kasteel in Breda won de prijs in de categorie basisonderwijs.

Sjoerd Schouw van Graaf Engelbrecht in Breda werd Leraar van het Jaar in het voortgezet onderwijs. Jurgen Nijhuis van basisschool De Duizendpoot in Oosterhout werd conciërge van het jaar.

Volledig scherm
Rachel van Opstal (Het Kasteel, Breda) wint Leraar van het Jaar-verkiezing. © Dennis Nuiten
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geschorste oorlogsheld Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    Geschorste oorlogs­held Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    DEN BOSCH - De door het ministerie van Defensie geschorste Marco Kroon voor vervolging voor onder meer mishandeling van een politieagent zegt beelden te hebben van het incident op carnavalszondag in Den Bosch. ,,En die beelden liegen niet. Ja, ik heb staan pissen buiten en accepteer daar de boete voor. Daarna ben ik behandeld alsof men een profeet te pakken had.’’ In de ogen van Kroon is zijn aanhouding die bewuste carnavalsdag een ’akkefietje’.