Robert-Jan Metselaar en Kim Veenstra op hun werkplek bij Heijmans in Rosmalen. Voor de jarige Veenstra hingen er vlaggetjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert-Jan Metselaar en Kim Veenstra op hun werkplek bij Heijmans in Rosmalen. Voor de jarige Veenstra hingen er vlaggetjes. © Roel van der Aa

Terug op kantoor en jippie een gloednieuwe kantine: ‘Maar iedereen heeft ook een thuiswerkplek cadeau gekregen’

ROSMALEN - Op de snelweg is het weer aansluiten in de file en op het parkeerterrein en kantoor is het zoeken naar een vrije plek. Want thuiswerken is niet langer de norm. Bij Heijmans in Rosmalen luiden ze dat in met een gloednieuwe kantine en sensoren onder de bureaus om een plek te reserveren.  

  1. Verdachte (21) dodelijke steekpartij in Den Bosch is halfzus van slachtoffer (20); beelden te zien op sociale media
    PREMIUM
    Video

    Verdachte (21) dodelijke steekpar­tij in Den Bosch is halfzus van slachtof­fer (20); beelden te zien op sociale media

    DEN BOSCH - De 20-jarige Anouk den Dekker uit Den Bosch is zaterdagavond om het leven gekomen bij een steekpartij. Haar 21-jarige halfzus Bouchra D. is aangehouden als verdachte, zij moet nog worden gehoord door de politie. De steekpartij gebeurde in het huis van het slachtoffer aan de Slagendreef waar zij woonde met haar halfzus en moeder. Beelden van de overleden Anouk werden door een (bedrijfs)account van de verdachte op Instagram gestreamd. De hond die zaterdagavond zwaargewond raakte bij de steekpartij heeft acht messteken in zijn lichaam, maar is wel stabiel.