Hugo Kennis maakt zijn verloving bekend op Instagram
Volledig scherm
Hugo Kennis maakt zijn verloving bekend op Instagram © Hugo Kennis Instagram

Televisiekok Hugo Kennis uit Eindhoven gaat trouwen

EINDHOVEN - Televisiekok Hugo Kennis gaat trouwen. Dat maakt de Eindhovenaar woensdagavond bekend op Instagram. ,,Jaaaa, we zijn verloofd! Met de liefste en de knapste vent!”, is hij door het dolle heen.

Kennis, die kookprogramma's presenteert op 24Kitchen, stapt in het huwelijksbootje met vriendlief Sander Bos. En daar heeft hij erg veel ‘zin an’, zo schrijft Hugo bij een vrolijke foto waarop hij de ring aan zijn 27.000 volgers laat zien.

Direct daarop stromen de felicitaties binnen. Onder meer televisiebekendheden Wendy van Dijk en Quinty Trustfull wensen de kok veel geluk. Ook Expeditie Robinson-winnaar Carlos is blij voor de twee. 

Waarschijnlijk heeft Sander het huwelijksaanzoek gedaan. Hij schrijft namelijk op zijn pagina: ‘He said yes.’ Sander is personal trainer in Amsterdam.

Eindhoven

Hugo Kennis werd in 1986 geboren in Eindhoven. Hij volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Daarna maakte hij zijn opwachting in meerdere culinaire shows. Momenteel is hij te zien in het twintigste seizoen van Expeditie Robinson.