Volledig scherm
Instagram Sylvie Meis © Instagram Sylvie Meis

Sylvie showt casual Friday en vader-zoonduet van Xander de Buisonjé doet harten smelten

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Fresku blijkt naast rapper ook een enorme poëet te zijn. Voor de Eindhovense rapper is het proces om aan nieuwe muziek te werken alsof je een regenboog kan aanraken.

Kom we gaan. Zo heet de nieuwe single van Guus Meeuwis. Vriendin Manon Meijers is maar al te trots op haar Guus.

Manon Meijers is supertrots op het nieuwe liedje dat vriend Guus Meeuwis vandaag uitbrengt, maar misschien nog wel trotser op haar nieuwe bomberjack.

De nieuwe film Rocketman, over het leven van Elton John, ging deze week in première in Nederland. Tanja Jess was een van de gelukkigen die hierbij aanwezig was.

Het lijkt allemaal wat onwerkelijk voor Duncan Laurence, maar het gaat toch echt gebeuren! Op 26 maart volgend jaar staat hij in de Ziggo Dome met zijn eigen show.

Frans Bauer is er helemaal klaar voor: zijn cabrioconcert in Soest. Het weer zit in ieder geval mee.

Wat voor outfit je op vrijdag uit de kast moet trekken als je naar je werk gaat? Sylvie Meis laat ons haar versie van casual Friday zien.

Hm, oppassen geblazen dus, want voordat je het weet neemt Steven Brunswijk je hele bank in beslag. 

Rico Verhoeven bekijkt het eens anders. Denkt hij, want afgezien van het feit dat hij scheef staat lijkt er weinig verschil met hoe hij normaal de wereld beziet. 

Het duet tussen vader Xander de Buisonjé en zoon Sem van Dijk heeft bij veel Nederlanders een snaar geraakt. Die conclusie kun je wel trekken na 1.000.000 streams.