Volledig scherm
Sylvia Hoeks (AP Photo/Alessandra Tarantino) © AP

Sylvia Hoeks gewond door stunt en Esther Verhoef geniet van de liefde

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Fijn weekend allemaal! Groetjes Domien Verschuuren, die naar eigen zeggen een droge huid heeft.

Hoe hang jij vandaag? Bij Tanja Jess is alles stabiel. Ze besteedt haar zaterdagmiddag met een lesje yoga.

Een stukje appeltaart, een warme chocolade met slagroom en de prachtige omgeving van het Poolse stadje Gdansk. Meer heeft Onno Hoes niet nodig.

Esther Verhoef is dit weekend in de stad van de liefde te vinden. Ze geniet van het Franse briesje, de overheerlijke wijn en natuurlijk van d aanwezigheid van haar partner. Romantischer krijg je het niet.

Hallo allemaal vanuit het mooie Fijnaart! Frans Bauer gaat een heerlijke dag tegemoet. Hij is vanavond te gast bij RTL Boulevard, waar hij een terugblik geeft over zijn grote reis door China. Allemaal kijken!

Actrice Sylvia Hoeks doet haar eigen stunts en dat pakt niet altijd goed uit. Wat er precies gebeurd is, is onduidelijk, maar pijnlijk is het in ieder geval wel. Of Sylvia daarmee zit? Nee hoor. Ze is dankbaar voor haar badass job. 

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.
  2. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.