Volledig scherm
Sylvia Hoeks © BRUNO PRESS

Sylvia Hoeks beklimt op indrukwekkende wijze een berg en Gers Pardoel zet zich in voor het goede doel

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Ze is genomineerd voor de Beste Vrouwelijke Bijrol in de Musical Awards Gala en daar is ze maar wat trots op. De musical Kinky Boots waarin Vajèn van den Bosch speelt heeft zelfs maar liefst tien nominaties.

Beklim jij ook ooit bergen? En doe je dat dan net als model Sylvia Hoeks? Wij doen het haar in ieder geval niet na op die hakken! En in dat outfit ook niet trouwens....

Sylvie Meis komt alvast in de stemming voor kerst met een behoorlijk sexy jurkje. Ze poseert in haar jaloersmakende inloopkast.

Sterren zetten zich maar wat graag in voor het goede doel.  Dat doet Gers Pardoel dus ook. Al het geld wat is opgehaald bij zijn Benefiet4Kids concert gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

De altijd opgewekte Frans Bauer is vanmorgen al vroeg in de verf gezet door make-up artist Els Schouten. Wat zou er vandaag verder op de agenda van de zanger staan?

Styliste Lonneke Nooteboom is met twee mooi versierde kerstbomen bíjna klaar voor de feestdagen. Alleen de cadeautjes nog...

Een commercial inspreken is nog niet zo eenvoudig, zeker niet als het in een andere taal moet. Een kijkje achter de schermen bij darter Michael van Gerwen.