Lege schappen bij de Jumbo in Hapert waar normaal de flessen water staan. Een stormloop kwam binnen een half uur na een NL-Alert over e-coli in het drinkwater op gang.
Volledig scherm
PREMIUM
Lege schappen bij de Jumbo in Hapert waar normaal de flessen water staan. Een stormloop kwam binnen een half uur na een NL-Alert over e-coli in het drinkwater op gang. © Kees Martens / DCI Media

Supermarktschappen met flessen water in no-time leeg na alarm om bacterie in drinkwater

HAPERT - Binnen een halfuur na de NL-Alert-melding dat er e-coli in het drinkwater in Hooge Mierde, Lage Mierde, Hapert, Hulsel, Reusel en Bladel was aangetroffen, was het schap met flessen water al leeg bij de Jumbo in Hapert. ,,Daar is niet tegenop te bevoorraden.”

  1. Nieuwsoverzicht | Celstraffen voor 26 relschoppers - Benzine in Duitsland goedkoper
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Celstraf­fen voor 26 relschop­pers - Benzine in Duitsland goedkoper

    Relschoppers die voor onrust zorgden na de promotiewedstrijd van NAC Breda tegen NEC vorig jaar krijgen celstraffen tot 170 dagen gekregen. Ondertussen wordt benzine in Duitsland fors goedkoper en krijgt PSV-speler Érick Gutiérrez een nieuw aanbod van zijn club. Bezoekers van shows van de Dolly Dots beleven dezer dagen hun jeugd opnieuw en in Breugel is drugsafval gedumpt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.