Volledig scherm
2018-08-30 14:25:05 UTRECHT - Steven Brunswijk tijdens de persdag van het RTL-programma Expeditie Robinson. ANP KIPPA © ANP Kippa

Steven Brunswijk heeft een nieuw ‘speeltje’ en Gwen van Poorten geeft ons een dilemma

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Er staat een hond op een paard, ja ja een hond op een paard. Echt waar. Ruiter Harrie Smolders zijn plaats lijkt ingenomen hoor.

Hij heeft een nieuwe speeltje, onze Braboneger. Oftewel Steven Brunswijk. De Expeditie Robinson-deelnemers kan weer baden in luxe hoor, zo te zien. En dat vinden de kinderen ook prima.

Zoek de Frans! Haha, hij is echt bijna niet te vinden hoor, daar tussen de confetti. Heb jij Frans Bauer al gespot? 

Blond of bruin? Wat moet ze doen? Olcay Gulsen twijfelt zelf nog dus ze vraagt haar volgers graag om hulp.

De kat van Tanja Jess en Charly Luske kwam met een fijn cadeautje thuis. En wat doe je dan? Dan zet je het natuurlijk op een gillen...

Lilian Marijnissen kreeg zomaar ineens een telefoontje van Frits Spits. Ze is door Radio 1 genomineerd voor de titel ‘Taalstaatmeester’ 2018. En dat vindt ze een hele eer! Volgens de jury is Marijnissen ontzettend taalvaardig, en niet alleen in debat.

Als jij lacht, begint iedereen te huilen of je mag altijd jodelend de straat over steken. Wat een dilemma zeg. Wat zou jij doen? Gwen van Poorten gaat overduidelijk voor het eerste.

Hij gaat weer naar huis. De trip naar Curaçao zit erop voor dj La Fuente uit Eindhoven. Hij heeft ervan genoten, of, zoals hij zelf zegt: ‘één voor in de boeken’.

Voor de dames van OG3NE is het al kerst. Ze zongen het nieuwe kerstnummer Alles is nog hier bij RTL Late Night met Twan Huys. Dan hoort een fotootje er natuurlijk bij. Zeker met zulke mooie jurken.

Daar knap je van op! Tanja Jess is met vrienden en de honden aan het wandelen door de natuur. Even van de stress afkomen in het weekend, of zoals ze het zelf zegt: ‘Pure relaxation.’ Heerlijk, als het zonnetje er een beetje doorkomt tenminste.

Dat ziet er gezellig uit! Stukje vlees, aardappeltjes, ijsthee of een colaatje erbij: lekker hoor. Kickbokser Nieky Holzken nam zijn gezin gisteravond mee uit eten. Even quality time met zijn viertjes. Hij gaat trouwens ook weer even terug naar zijn roots.

Hij kan er best om lachen en vindt het zelfs best een eer, zo zegt hij. Maar het mag natuurlijk niet. Daarom roept Marc van der Linden ons op om een ander Instagram-profiel te rapporteren. Iemand doet zich namelijk voor als de Bossche koningshuis-deskundige.

  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?