Volledig scherm
2018-08-30 14:25:05 UTRECHT - Steven Brunswijk tijdens de persdag van het RTL-programma Expeditie Robinson. ANP KIPPA © ANP Kippa

Steven Brunswijk heeft een nieuw ‘speeltje’ en Gwen van Poorten geeft ons een dilemma

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Er staat een hond op een paard, ja ja een hond op een paard. Echt waar. Ruiter Harrie Smolders zijn plaats lijkt ingenomen hoor.

Een foto die is geplaatst door null (@harriesmolders) op

Hij heeft een nieuwe speeltje, onze Braboneger. Oftewel Steven Brunswijk. De Expeditie Robinson-deelnemers kan weer baden in luxe hoor, zo te zien. En dat vinden de kinderen ook prima.

Een foto die is geplaatst door null (@steven_brunswijk) op

Zoek de Frans! Haha, hij is echt bijna niet te vinden hoor, daar tussen de confetti. Heb jij Frans Bauer al gespot? 

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

Blond of bruin? Wat moet ze doen? Olcay Gulsen twijfelt zelf nog dus ze vraagt haar volgers graag om hulp.

Een foto die is geplaatst door null (@superolcay) op

De kat van Tanja Jess en Charly Luske kwam met een fijn cadeautje thuis. En wat doe je dan? Dan zet je het natuurlijk op een gillen...

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Lilian Marijnissen kreeg zomaar ineens een telefoontje van Frits Spits. Ze is door Radio 1 genomineerd voor de titel ‘Taalstaatmeester’ 2018. En dat vindt ze een hele eer! Volgens de jury is Marijnissen ontzettend taalvaardig, en niet alleen in debat.

Een foto die is geplaatst door null (@marijnissenlilian) op

Als jij lacht, begint iedereen te huilen of je mag altijd jodelend de straat over steken. Wat een dilemma zeg. Wat zou jij doen? Gwen van Poorten gaat overduidelijk voor het eerste.

Een foto die is geplaatst door null (@gwenvanpoorten) op

Hij gaat weer naar huis. De trip naar Curaçao zit erop voor dj La Fuente uit Eindhoven. Hij heeft ervan genoten, of, zoals hij zelf zegt: ‘één voor in de boeken’.

Een foto die is geplaatst door null (@djlafuente) op

Voor de dames van OG3NE is het al kerst. Ze zongen het nieuwe kerstnummer Alles is nog hier bij RTL Late Night met Twan Huys. Dan hoort een fotootje er natuurlijk bij. Zeker met zulke mooie jurken.

Een foto die is geplaatst door null (@og3ne) op

Daar knap je van op! Tanja Jess is met vrienden en de honden aan het wandelen door de natuur. Even van de stress afkomen in het weekend, of zoals ze het zelf zegt: ‘Pure relaxation.’ Heerlijk, als het zonnetje er een beetje doorkomt tenminste.

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Dat ziet er gezellig uit! Stukje vlees, aardappeltjes, ijsthee of een colaatje erbij: lekker hoor. Kickbokser Nieky Holzken nam zijn gezin gisteravond mee uit eten. Even quality time met zijn viertjes. Hij gaat trouwens ook weer even terug naar zijn roots.

Een foto die is geplaatst door null (@niekyholzken) op

Een foto die is geplaatst door null (@niekyholzken) op

Hij kan er best om lachen en vindt het zelfs best een eer, zo zegt hij. Maar het mag natuurlijk niet. Daarom roept Marc van der Linden ons op om een ander Instagram-profiel te rapporteren. Iemand doet zich namelijk voor als de Bossche koningshuis-deskundige.

Een foto die is geplaatst door null (@marcvanderlindenm) op

  1. Ik shop mijn kerstinkopen lokaal
    Geef uw mening

    Ik shop mijn kerstinko­pen lokaal

    Kerst staat voor de deur, en hoewel in veel gezinnen Sinterklaas al is langs geweest, liggen er naar verwachting over ruim een week toch ook weer cadeautjes onder de kerstboom bij veel Nederlandse huishoudens. Goed nieuws voor winkeliers zou je denken, maar met de kleine middenstand gaat het helemaal niet goed. Vooral buiten de grote steden zou bij een op de drie kleinere winkeliers die bijvoorbeeld kleding, speelgoed of boeken verkopen, sprake zijn van stille armoede.