Volledig scherm
De kinderen schreeuwen zich schor tijdens het Onderwijsgala 2016 van BN DeStem als ze hun favoriete kandidaat aanmoedigen. © RENE SCHOTANUS

Stem op jouw favoriete leraar, lerares of conciërge van het jaar 2017

De finalisten voor de Leraar van het Jaar-verkiezing zijn bekend. Op woensdag 7 juni strijden zij tijdens het Onderwijsgala om die felbegeerde prijs, maar voordat het zover is kan je alvast je voorkeursstem uitbrengen via Facebook. 

Bas van den Broek (De Griffioen, Prinsenbeek), Marion Veraart (De Borghoek, Bergen op Zoom), Sanne den Ridder (De Toverlaars‚ Etten-Leur), Noortje van Hulst (De Apollo‚ Prinsenbeek) en Willy Paantjens (BS Bernardus, Oud Gastel) zijn de finalisten in het basisonderwijs. 

Patrick de Bruijn (Cambreur College‚ Dongen), Jeanne Oostvogels (Munnikenheide College‚ Etten-Leur) en Peter van Leeuwen (BS Jeroen Bosch‚ Roosendaal) strijden voor de titel Conciërge van het Jaar. 

Michelle Gagliardi (Cambreur College‚ Dongen), Kiki de Bruijn (Scala‚ Breda) en Pim Hollander ('t Ravelijn, Steenbergen) dingen mee voor de titel Leraar van het Jaar in het voortgezet onderwijs. 

Via onze Facebookpagina kan jij je stem uitbrengen op je favoriete leraar, lerares of conciërge. De stemmen worden uiteraard meegenomen, maar zijn niet alles bepalend voor de uiteindelijke beslissing. Dat doet de vakjury. 

Stemmen kan tot vrijdag 2 juni.