Volledig scherm
De kinderen schreeuwen zich schor tijdens het Onderwijsgala 2016 van BN DeStem als ze hun favoriete kandidaat aanmoedigen. © RENE SCHOTANUS

Stem op jouw favoriete leraar, lerares of conciërge van het jaar 2017

De finalisten voor de Leraar van het Jaar-verkiezing zijn bekend. Op woensdag 7 juni strijden zij tijdens het Onderwijsgala om die felbegeerde prijs, maar voordat het zover is kan je alvast je voorkeursstem uitbrengen via Facebook. 

Bas van den Broek (De Griffioen, Prinsenbeek), Marion Veraart (De Borghoek, Bergen op Zoom), Sanne den Ridder (De Toverlaars‚ Etten-Leur), Noortje van Hulst (De Apollo‚ Prinsenbeek) en Willy Paantjens (BS Bernardus, Oud Gastel) zijn de finalisten in het basisonderwijs. 

Patrick de Bruijn (Cambreur College‚ Dongen), Jeanne Oostvogels (Munnikenheide College‚ Etten-Leur) en Peter van Leeuwen (BS Jeroen Bosch‚ Roosendaal) strijden voor de titel Conciërge van het Jaar. 

Michelle Gagliardi (Cambreur College‚ Dongen), Kiki de Bruijn (Scala‚ Breda) en Pim Hollander ('t Ravelijn, Steenbergen) dingen mee voor de titel Leraar van het Jaar in het voortgezet onderwijs. 

Via onze Facebookpagina kan jij je stem uitbrengen op je favoriete leraar, lerares of conciërge. De stemmen worden uiteraard meegenomen, maar zijn niet alles bepalend voor de uiteindelijke beslissing. Dat doet de vakjury. 

Stemmen kan tot vrijdag 2 juni. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Derksen over ophef: ‘Als voetballende homo zou ik wel twee keer nadenken voordat ik uit de kast kom’

    Derksen over ophef: ‘Als voetballen­de homo zou ik wel twee keer nadenken voordat ik uit de kast kom’

    HILVERSUM - Johan Derksen noemt Daan Verhoeven (25) uit Eindhoven en Bowi Jong (20) uit Alkmaar, die een brandbrief aan de KNVB stuurden over de homovijandigheid in het voetbal, 'twee van die snotapen'. “Ik ben er ook niet voor om onsmakelijke dingen te roepen over homo's, maar het is niet zo dat homo's heilig zijn en er geen grappen over mogen worden gemaakt", zei hij donderdagochtend bij het Radio 538-programma Evers Staat Op.
  2. Marco Kroon is verkracht in Afghanistan

    Marco Kroon is verkracht in Afghanis­tan

    AMSTERDAM/DEN BOSCH - Marco Kroon, de met de Militaire Willems-Orde onderscheiden militair uit Den Bosch, is in Afghanistan verkracht. Dat bleek woensdagavond aan tafel in de talkshow Pauw. Kroon had eerder al de publiciteit gezocht met een verhaal over een incident waarbij de majoor in 2007 zijn belager had gedood, maar heeft nooit willen zeggen wat hem precies is overkomen. ,,Dat woord krijg ik nog steeds niet uit mijn mond”, zei Kroon tegen Jeroen Pauw.