Volledig scherm
Steffi met haar paarden in de wei © Instagram/Steffi

Steffi geniet met haar veulens van het weer en Henk Krol heeft een heel ‘bijzonder’ cadeau voor Jesse Klaver

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Rapper Gers Pardoel houdt een kleine fotoshoot met zijn kinderen. En daar horen een paar lekkere gekken bekken bij natuurlijk.

Een andere super trotse vader: Jorrit Hendrix. Zijn twee kleine spruiten werden ook op de gevoelige plaat vastgelegd en wij smelten bij deze schattige foto's. Net als Jorrit.

GroenLinks voorman Jesse Klaver werd onlangs vader. En daar hoort een passend cadeau bij, vindt Henk Krol. Een klein beetje promotie voor 50Plus, zal Jesse de kleine de romper aandoen?

‘Help mijn man begrijpt me niet’. Herken je dat? Misschien is de theatervoorstelling van Tanja Jess, Victoria Koblenko en Anouk Maas dan wel iets voor jou. Ze stellen alledaagse intieme vragen aan de kaak die vrouwen regelmatig aan het denken zet. 

Het wordt lekker weer en dan komt DJ La Fuente natuurlijk ook weer tevoorschijn met een van zijn mooie wagens.

Hij wordt in het ene na het andere bericht getagd na zijn laatste gevecht. Nieky Holzken vindt het niet erg. Hij bedankt voor zijn fans voor hun onvoorwaardelijke steun.

Even Wendy van Dijk optillen hoor. Geen probleem voor Rico Verhoeven. Wel fijn dat hij even duidelijk maakt dat het voor een professionele fotoshoot is...

Het is echt genieten geblazen met dit zonnige weer. Voor mens en dier. Boerin Steffi is dan ook maar wat blij dat de merries en veulens lekker op de grote wei kunnen. #farmlife!

Guido Weijers heeft niet zo'n hoge pet op van Thierry Baudet. Voor hem wel een goede reden om een grapje de wereld in te slingeren.

  1. Fruithandel De Groot doelwit van criminelen na onderschepping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie
    PREMIUM

    Fruithan­del De Groot doelwit van criminelen na onderschep­ping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie

    ARNHEM/HEDEL - Uit wraak voor een onderschepte lading cocaïne zijn eigenaren van de Hedelse groente- en fruithandel De Groot afgeperst. Er is zelfs gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker’ als het vereiste bedrag niet op tafel zou komen. De twee verdachten van de afpersing en bedreiging blijven voorlopig vastzitten, oordeelde de rechter donderdag tijdens een inleidende zitting.