Serenade en spandoek voor papa en opa Theo uit Sint Anthonis die in verpleeghuis zit

videoSINT ANTHONIS - Theo Willems uit Sint Anthonis zit in deze tijd van corona opgesloten in een zorgcentrum. Hij was woensdag ook nog eens jarig, 84 werd hij. Dan breng je als familie de jarige job een serenade en verras je hem met een mooi spandoek.

Yvonne Gerrits heeft haar vader Theo zaterdag voorlopig voor het laatst mogen bezoeken in Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis. Inmiddels is ook dit zorgcentrum voor alle bezoekers hermetisch afgesloten om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoons ontsmetten zichzelf in voormalig hondenhok om voor breekbare ouders te zorgen
    PREMIUM

    Zoons ontsmetten zichzelf in voormalig hondenhok om voor breekbare ouders te zorgen

    SON EN BREUGEL - Het voormalige hondenhok van Duitse staander Borak achter het ouderlijk huis van vier broers uit Son en Breugel is sinds dinsdag een corona-ontsmettingslocatie. Borak maakte twee jaar geleden al plaats voor een grasmaaier en houtzagen. Nu staan in het schuurtje papierrollen met ontsmettingsmiddel, doosjes met handschoenen en mondkapjes en hangen spuitpakken aan de waslijn. Hun ‘clean room’, zeggen de broers. Noodzakelijk portaal voor een bezoek aan hun vader (73) en moeder (75).