Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs Veghel bij het Zwijsen College, van links naar rechts  Bregje Schuurmans, Stijn Dortmans en Doris Nap.
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs Veghel bij het Zwijsen College, van links naar rechts Bregje Schuurmans, Stijn Dortmans en Doris Nap. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Scholieren stoeien met coronacrisis, sommigen gaan rellen, maar de meesten begrijpen de regels wel

VEGHEL - Op school gaat het anders dan een jaar geleden. Minder contact, minder gezellig, wél beter voor de concentratie. Jongeren stoeien met de coronaregels, zo laten ook de rellen deze week zien. Een klein deel van de jongeren ging zwaar hun boekje te buiten. Anderen begrijpen de maatregelen wel. Ook al gaan die ‘erg ver’.

  1. Nieuwsoverzicht | Weer meer coronapatiënten in ziekenhuizen - Dood TikTokker Lucas was toch noodlottig ongeval
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Weer meer coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen - Dood TikTokker Lucas was toch noodlottig ongeval

    De piek van half maart, toen 373 mensen met corona in het ziekenhuis lagen, is nog ver weg. Maar toch kruipt de lijngrafiek voor opnames weer voorzichtig omhoog. In Eindhoven rolde de politie een ‘illegaal gokpaleis’ op. En bouwvakkers in Breda werden opgeschrikt door de vondst van een granaat uit de tweede Wereldoorlog. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.