Volledig scherm
Luuk Bossers op de stip bij Idols met gitaar, die hij volgens de jury beter thuis kan laten. © Screenshot YouTube RTL Talent

Rijenaar Luuk Bossers maakt indruk bij auditie Idols (video)

RIJEN - De 15-jarige Luuk Bossers uit Rijen heeft woensdag een succesvolle auditie gedaan bij de RTL-talentenjacht Idols. Met gemak plaatste de Rijenaar zich voor de volgende ronde.

Voor het oog van juryleden Eva Simons, Jamai, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk zong Bossers het nummer Scars van zanger James Bay op gitaar. De jury was unaniem in het besluit om de zanger uit Rijen door te sturen naar de volgende ronde. Simons: "Dit vind ik nou zo leuk. Je ziet eruit als een idool en dan heb je ook nog eens zo'n eigen stemgeluid." Ook jurylid Jamai was onder de indruk: "Dit was gewoon echt heel goed. Je hoort gewoon thuis in dit programma."

Ronald Molendijk sprak van een 'Idol in the making', maar de jury was niet geheel kritiekloos. "Vaak zie ik een zanger niet zonder gitaar zingen, maar bij jou zie ik hem liever verdwijnen," gaf Eva Simons als commentaar. Ook Molendijk was niet onder de indruk van Bossers gitaartalenten: "Volgende keer gitaar alsjeblieft achterwege laten."

Kijk hier naar de auditie van Luuk Bossers: