Volledig scherm
HAMBURG - Sylvie Meis is dolblij met haar nieuwe vriend Bart Willemsen. "Het gaat hartstikke goed tussen mij en Bart, die zin zegt alles toch?", zegt de presentatrice, die eind vorig jaar bekendmaakte dat ze samen is met de producent, breedlachend in RTL Boulevard. "We genieten gewoon van elkaar en onze relatie. That's it." © ANP Kippa

Rico Verhoeven verandert in Hulk dankzij Fortnite en Sylvie Meis draagt mega-trui voor goede doel

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Duncan Laurence keek ontspannen naar de eerste halve finale. Het is bijna tijd voor Duncan zelf om aan de slag te gaan, maar tot die tijd vermaakt hij zich prima.

Het haar van Tanja Jess zit weer perfect in de krul dankzij een nieuw haarstuk. Als je haar maar goed zit!

Sylvie Meis is vandaag gehuld in een mega-trui. En dat allemaal voor het goede doel!

DJ La Fuente kan bijna niet wachten totdat het festivalseizoen begint. Hij heeft de nodige feestjes weer op zijn agenda staan.

5683, 5683. Giel de Winter heeft de perfecte manier gevonden om nooit meer zijn pincode te vergeten.

Hoewel de Hulk meestal groen wordt door woede, pakt dit bij Rico Verhoeven helemaal anders uit. Hij verandert in een fanatieke Hulk dankzij het spelletje Fortnite.

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.
  2. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.