HAMBURG - Sylvie Meis is dolblij met haar nieuwe vriend Bart Willemsen. "Het gaat hartstikke goed tussen mij en Bart, die zin zegt alles toch?", zegt de presentatrice, die eind vorig jaar bekendmaakte dat ze samen is met de producent, breedlachend in RTL Boulevard. "We genieten gewoon van elkaar en onze relatie. That's it."
Volledig scherm
HAMBURG - Sylvie Meis is dolblij met haar nieuwe vriend Bart Willemsen. "Het gaat hartstikke goed tussen mij en Bart, die zin zegt alles toch?", zegt de presentatrice, die eind vorig jaar bekendmaakte dat ze samen is met de producent, breedlachend in RTL Boulevard. "We genieten gewoon van elkaar en onze relatie. That's it." © ANP Kippa

Rico Verhoeven verandert in Hulk dankzij Fortnite en Sylvie Meis draagt mega-trui voor goede doel

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Duncan Laurence keek ontspannen naar de eerste halve finale. Het is bijna tijd voor Duncan zelf om aan de slag te gaan, maar tot die tijd vermaakt hij zich prima.

Het haar van Tanja Jess zit weer perfect in de krul dankzij een nieuw haarstuk. Als je haar maar goed zit!

Sylvie Meis is vandaag gehuld in een mega-trui. En dat allemaal voor het goede doel!

DJ La Fuente kan bijna niet wachten totdat het festivalseizoen begint. Hij heeft de nodige feestjes weer op zijn agenda staan.

5683, 5683. Giel de Winter heeft de perfecte manier gevonden om nooit meer zijn pincode te vergeten.

Hoewel de Hulk meestal groen wordt door woede, pakt dit bij Rico Verhoeven helemaal anders uit. Hij verandert in een fanatieke Hulk dankzij het spelletje Fortnite.

  1. Nepverpleegkundige JBZ aangehouden na behandelen patiënten tijdens coronadrukte: ‘Geschokt om dit bedrog’
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge JBZ aangehou­den na behandelen patiënten tijdens coronadruk­te: ‘Geschokt om dit bedrog’

    DEN BOSCH - Een 24-jarige man die werkzaam was in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is aangehouden op verdenking van oplichting, valsheid in geschrifte en diefstal. De verdachte controleerde patiënten en mogelijk diende hij ze ook medicatie toe, zonder dat hij beschikte over kwalificaties om deze handelingen te mogen verrichten. ,,We zijn geschokt door het bedrog", reageert het JBZ.