Volledig scherm
Archieffoto van Rico Verhoeven. © ANP

Rico Verhoeven laat zien hoe je moet schoppen en Kluun onthult in welke stad zijn nieuwe boek zich afspeelt

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Ray Kluun is druk bezig met zijn nieuwe boek. Daarvoor moet je natuurlijk research doen. Een foto van zijn onderzoek laat zien dat het boek zich in ieder geval voor een deel af gaat spelen in Tilburg. Onze nieuwsgierigheid is gewekt! 

Een foto die is geplaatst door null (@raykluun) op

Jeroen van Koningsbrugge is op dit moment bezig met de concertreeks van De Vrienden van Amstel Live. Zo te zien heeft hij al weer zin in het concert van vanavond. 

Een foto die is geplaatst door null (@jeroentjes) op

Rico Verhoeven is begonnen met een online work-out programma. Een klein voorproefje deelde hij via Instagram. Op het filmpje is precies te zien hoe je een goede, lage schop moet uitdelen. Handig voor als je net zo los wil gaan in de sportschool als Rico. 

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Het is vandaag Blue Monday: de depressiefste dag van het jaar. Maar Beertje van Beers heeft daar een oplossing voor: een dikke knuffel met haar kleine meid. Aan haar lach te zien, wordt Beertje er in ieder geval erg vrolijk van. 

Een foto die is geplaatst door null (@beertjevanbeers) op