Volledig scherm
Archieffoto van Rico Verhoeven. © ANP

Rico Verhoeven laat zien hoe je moet schoppen en Kluun onthult in welke stad zijn nieuwe boek zich afspeelt

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Ray Kluun is druk bezig met zijn nieuwe boek. Daarvoor moet je natuurlijk research doen. Een foto van zijn onderzoek laat zien dat het boek zich in ieder geval voor een deel af gaat spelen in Tilburg. Onze nieuwsgierigheid is gewekt! 

Jeroen van Koningsbrugge is op dit moment bezig met de concertreeks van De Vrienden van Amstel Live. Zo te zien heeft hij al weer zin in het concert van vanavond. 

Rico Verhoeven is begonnen met een online work-out programma. Een klein voorproefje deelde hij via Instagram. Op het filmpje is precies te zien hoe je een goede, lage schop moet uitdelen. Handig voor als je net zo los wil gaan in de sportschool als Rico. 

Het is vandaag Blue Monday: de depressiefste dag van het jaar. Maar Beertje van Beers heeft daar een oplossing voor: een dikke knuffel met haar kleine meid. Aan haar lach te zien, wordt Beertje er in ieder geval erg vrolijk van. 

  1. Feestfilmpje met Snollebollekes in de prijzen bij wielergala UCI

    Feestfilm­pje met Snollebol­le­kes in de prijzen bij wielergala UCI

    GUILIN - Het filmpje werd al ruim anderhalf miljoen keer bekeken door wielerliefhebbers: een massa aan wielerfans springend en dansend op ‘Links Rechts’ van Snollebollekes op de Col du Latauret tijdens de afgelopen Tour de France. En het filmpje is nu ook nog eens in de prijzen gevallen, want de internationale wielerbond UCI eerde de video met de Buzz Video of the Year Award tijdens het wielergala in het Chinese Guilin.