Volledig scherm
Rico Verhoeven en zijn grote liefde Jacky. © Instagram Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is totaal verrast en Lilian Marijnissen heeft lol met Özcan Akyol

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Frans Bauer heeft er weer een feestje van gemaakt. Dit keer bracht hij zijn Nijmeegse fans in extase.

Rico Verhoeven werd op 10 april dertig jaar. De supriseparty die voor hem werd georganiseerd is klaarblijkelijk supergoed gelukt, want de kickbokskampioen laat weten dat hij verrast en overrompeld was door het feestje. Dat straalt hij ook helemaal uit op deze foto, waarop hij zijn grote liefde een flinke hug geeft.

Het strakke lijf komt Tanja Jess niet aanwaaien. Planken alleen al is voor de meesten een hel, en dan ook nog extensions doen.... Go Tanja!

Guido Weijers geniet van een vakantie op Cuba. En piekert zich suf over wat hij aan John Lennon kan vragen. 

Lilian Marijnissen laat zich interviewen door Eus. Zo te zien maakt hij het haar niet al te moeilijk. Of lacht ze nou als een boer met kiespijn?

Gisteren in Bangkok, donderdag in Las Vegas en zaterdag in Cancun, Mexico. Een mens zou van minder moe worden, maar Tiësto draait er z'n hand niet voor om.

  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?