Instagram Sylvie Meis
Volledig scherm
Instagram Sylvie Meis © Instagram Sylvie Meis

Rico maakt zich op voor de strijd met Badr en Sylvie geniet van zon en strand

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Behind the scenes bij Lisa, Shelley en Amy van  O'G3NE. De perfecte dancemoves van de Fijnaartse zangeressen komen niet vanzelf, zo blijkt. 

Rico Verhoeven is er klaar voor: de confrontatie met Badr Hari vanmiddag tijdens de persconferentie over hét  gevecht van 2019. Zaterdag 21 december is het zover, dan staan de twee kickboxers tegenover elkaar in het Gelredome in Arnhem. Wie maakt de grootste kans?

Getooid met een tas van haar favoriete merk viert Sylvie Meis vakantie in de Verenigde Staten. De grote vraag is natuurlijk: welke bad boy mag haar tasje dragen?

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’

    DEN BOSCH/TILBURG - Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals de Bossche bezorger Bas Masselink zegt; ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”