Rennen tussen de wilde dieren van de Beekse Bergen tijdens de Safarirun

HILVARENBEEK - Zo'n 600 deelnemers renden 5 kilometer tijdens de Safarirun op de Beekse Bergens langs de dieren van het park. Mensen kijken tijdens het rennen hun ogen uit, maar de renners blijven voor de dieren ook niet onopgemerkt.

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Wielrenners mogelijk opzettelijk aangereden - Schade aan peperdure Lamborghini na aanrijding op A16
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Wielren­ners mogelijk opzette­lijk aangereden - Schade aan peperdure Lamborghi­ni na aanrijding op A16

  Twee wielrenners raakten zondagochtend gewond bij een aanrijding met een auto in Bavel. De automobilist is daarna doorgereden. ,,Als blijkt dat het opzettelijk was, is dat zeer ernstig”, reageert de Belgische wielrennersvereniging waar het tweetal bij zit. En het werd 3-0, maar al had Willem II met 10-0 gewonnen van FC Utrecht, dan nog waren de Tilburgers gedegradeerd. Verder was er grote drukte bij natuurplassen en zwembaden in West-Brabant; op deze eerste officiële zomerse dag. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.
 2. Nieuwsoverzicht | Veel schade na natuurbrand - Teamgenoten van omgekomen Pepijn en Matt halen herinneringen op
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Veel schade na natuur­brand - Teamgeno­ten van omgekomen Pepijn en Matt halen herinnerin­gen op

  Het busstation in Tilburg was zaterdagochtend zo goed als verlaten door een staking. Klaas Wels is de nieuwe technisch directeur van TOP Oss. In Eindhoven woedde een grote natuurbrand. En de toekomstige sociale huurwoningen van het project Amadeiro aan de Prins Bernhardstraat in Den Bosch gaan als warme broodjes over de toonbank. Een appartement leverde 905 reactie's op. Dit en meer in in het nieuwsoverzicht van zaterdag.