Reageren onder artikelen niet standaard meer mogelijk bij BN DeStem

BN DeStem heeft de reactiemogelijkheid onder artikelen niet standaard meer open staan. 

Dit besluit is genomen omdat we een verschuiving van de discussies zien naar social media. Verder is er onder de artikelen op de site te weinig zinvolle interactie, stelt hoofdredacteur Hille van der Kaa. Echte inhoudelijke discussies zijn slechts zelden terug te zien onder artikelen. “Tot relevante discussies komt het amper.”

Interactie is wel iets waar BN DeStem op mikt. “We gaan dat doen door reacties open te zetten bij artikelen waarin we zelf actief gaan oproepen tot interactie en bijvoorbeeld door vaker te kiezen voor een poll. Bovendien zien we een groot deel van de interactie verschuiven naar Facebook, daar blijft reageren uiteraard wel mogelijk.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Joey D. sms’t advocaat: ‘Ik heb niet geschoten’

    Joey D. sms’t advocaat: ‘Ik heb niet geschoten’

    ROSMALEN - In tegenstelling tot wat de politie zegt, heeft Joey D. naar eigen zeggen dinsdagmiddag niet geschoten. Dat heeft hij via sms aan zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers laten weten. Kuijpers heeft vanuit zijn kantoor in Amsterdam contact met zijn cliënt, die zich met een vuurwapen verschanst heeft in zijn huis in Rosmalen. Hij belandde volgens de politie in een vuurgevecht met agenten toen zij hem dinsdagmiddag probeerden te arresteren.