Reageren onder artikelen niet standaard meer mogelijk bij BN DeStem

BN DeStem heeft de reactiemogelijkheid onder artikelen niet standaard meer open staan. 

Dit besluit is genomen omdat we een verschuiving van de discussies zien naar social media. Verder is er onder de artikelen op de site te weinig zinvolle interactie, stelt hoofdredacteur Hille van der Kaa. Echte inhoudelijke discussies zijn slechts zelden terug te zien onder artikelen. “Tot relevante discussies komt het amper.”

Interactie is wel iets waar BN DeStem op mikt. “We gaan dat doen door reacties open te zetten bij artikelen waarin we zelf actief gaan oproepen tot interactie en bijvoorbeeld door vaker te kiezen voor een poll. Bovendien zien we een groot deel van de interactie verschuiven naar Facebook, daar blijft reageren uiteraard wel mogelijk.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.