Volledig scherm
Ranomi wandelt vrolijk door Tokio. © Instagram Ranomi Kromowidjojo

Ranomi wandelt lachend door Tokio en Rico heeft wijze boodschap voor zijn fans

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Lachen in Tokio

Wat een vrolijke foto! Ranomi Kromowidjojo lijkt zich prima te vermaken in de Japanse hoofdstad Tokio. Lekker wandelen en een nieuwe stad ontdekken: wat wil een mens nog meer

Een foto die is geplaatst door null (@ranomikromo) op

Sylvie's nieuwe project

Sylvie is vandaag on set voor haar nieuwe project. ,,Kun jij raden wat dat is?”, vraagt ze. Wij weten het niet, maar laat het ons vooral weten.

Een foto die is geplaatst door null (@sylviemeis) op

Steun van Rico

Onze knokker Rico Verhoeven steekt een digitale hart onder de riem. De man uit Bergen op Zoom vertelt op Facebook dat ‘je er zeker van moet zijn dat je een winnaar van je eigen verhaal bent, hoe dan ook’. Mooie woorden Rico. Daar kan de mens mee vooruit.

Ola Lisboa

Raymond van de Klundert, oftewel schrijver Kluun, is in het zonnige Lissabon en maakt een artistieke foto. ‘Ola Lisboa!’

Een foto die is geplaatst door null (@raykluun) op

Wijze woorden van Olcay

Wat een wijze woorden Olcay! Nog al zo'n poëet. Terwijl ze dromerig voor zich uit keek, schreef de Waalwijkse een inspirerende tekst.

Een foto die is geplaatst door null (@superolcay) op

Jeroen Zoet bedankt fans

Hij keepte goed, Jeroen Zoet. Maar het mocht niet baten. PSV verloor gisteravond van Tottenham Hotspur en is kansloos om door te gaan in de Champions League. Toch bedankt Jeroen alle fans die de ploeg gesteund hebben. En dat waren er nogal wat.

Een foto die is geplaatst door null (@jeroenzoet91) op