Volledig scherm
Ranomi Kromowidjojo en haar vriend Ferry Weertman © Instagram Ranomi Kromowidjojo

Ranomi mist haar lief en Rico houdt zijn allereerste fandag

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Rico houdt zijn allereerste officiële fandag

Wie altijd al een dagje in de schoenen van Rico Verhoeven heeft willen staan, krijgt daarvoor nu een kans. Op 1 december houdt de Halsterse kickbokser én aankomende Hollywood-ster de allereerste Rico Verhoeven Fandag in Utrecht.

Ranomi mist haar lief

Zij zit in Tokyo, hij in Abu Dhabi. Zij gaat voor de korte afstand, hij voor de lange. Zij mist hem, hij mist haar waarschijnlijk net zo hard. Maar een ding hebben ze gemeen: ze gaan allebei voor goud. 

Babynieuws!

Jesse Klaver wordt voor de derde keer vader. Op Instagram maakt hij bekend dat zijn vrouw zwanger is van een kleine Klaver.

Leo day

Gisteren stond ze in een luipaardenpakje in de ring van Boxing Stars, vandaag gaat ze nog even verder met de gedurfde outfits. Olcay Gulsen gaat voor #leoday2.

Episch

Jacqueline Govaert is vandaag in het Rijksmuseum te vinden, waar ze op 22 november een optreden weg zal geven. Middenin het museum, recht voor de Nachtwacht van Rembrandt. 

Wedstrijdje

Ranomi Kromowidjojo is blij. Ze gaat in december meedoen aan een wedstrijdje zwemmen in Turijn.

Nieuwe knaller

Frans Bauer heeft zijn dag vandaag goed besteed. Hij heeft naar eigen zeggen weer een knaller geschreven. Joehaaa!

 1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
  Geef uw mening

  ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

  Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?
 2. Gemeente mag plaag processierups in Eindhovense buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe
  PREMIUM

  Gemeente mag plaag processie­rups in Eindhoven­se buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe

  EINDHOVEN - Door een wet mocht de gemeente Eindhoven pas beginnen met bestrijden van de processierups toen de plaag al ondraaglijk was aan de Tilburgseweg-Oost. Nu zitten buurtbewoners onder de rode jeukende bulten, sommige mensen zijn zelfs al weken uit hun woning gevlucht. Daar komt nog eens bij dat de brandende haartjes, die in huizen naar binnen zijn gewaaid, voor rekening van de bewoners zelf zijn. ,,Er zitten hier nu meer processierupsen dan ooit”, zegt een woordvoerder van de gemeente.