Volledig scherm
Ranomi Kromowidjojo en haar vriend Ferry Weertman © Instagram Ranomi Kromowidjojo

Ranomi mist haar lief en Rico houdt zijn allereerste fandag

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Rico houdt zijn allereerste officiële fandag

Wie altijd al een dagje in de schoenen van Rico Verhoeven heeft willen staan, krijgt daarvoor nu een kans. Op 1 december houdt de Halsterse kickbokser én aankomende Hollywood-ster de allereerste Rico Verhoeven Fandag in Utrecht.

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Ranomi mist haar lief

Zij zit in Tokyo, hij in Abu Dhabi. Zij gaat voor de korte afstand, hij voor de lange. Zij mist hem, hij mist haar waarschijnlijk net zo hard. Maar een ding hebben ze gemeen: ze gaan allebei voor goud. 

Een foto die is geplaatst door null (@ranomikromo) op

Babynieuws!

Jesse Klaver wordt voor de derde keer vader. Op Instagram maakt hij bekend dat zijn vrouw zwanger is van een kleine Klaver.

Een foto die is geplaatst door null (@jesseklaver) op

Leo day

Gisteren stond ze in een luipaardenpakje in de ring van Boxing Stars, vandaag gaat ze nog even verder met de gedurfde outfits. Olcay Gulsen gaat voor #leoday2.

Een foto die is geplaatst door null (@superolcay) op

Episch

Jacqueline Govaert is vandaag in het Rijksmuseum te vinden, waar ze op 22 november een optreden weg zal geven. Middenin het museum, recht voor de Nachtwacht van Rembrandt. 

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

Wedstrijdje

Ranomi Kromowidjojo is blij. Ze gaat in december meedoen aan een wedstrijdje zwemmen in Turijn.

Een foto die is geplaatst door null (@ranomikromo) op

Nieuwe knaller

Frans Bauer heeft zijn dag vandaag goed besteed. Hij heeft naar eigen zeggen weer een knaller geschreven. Joehaaa!

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

  1. Help, de pil is schaars: Bredase moet helemaal naar Almere voor een strip
    PREMIUM

    Help, de pil is schaars: Bredase moet helemaal naar Almere voor een strip

    De anticonceptiepil afhalen bij de apotheek is een gewoonte, net als het doen van een boodschap. Je krijgt een doosje, rekent af en komt drie maanden later weer terug. Deze keer krijg ik één strip in mijn handen geduwd. ,,Dit is voor een maand”, hoor ik mezelf tegen de assistente zeggen. Ze legt uit dat ze niet meer op voorraad heeft, de apotheek krijgt telkens slechts een paar strips van de groothandel. O ja, de prijs is ook wat gestegen: 7,90 euro voor één maand, normaliter betaal ik 10,15 euro voor drie maanden.