Wat gebeurt hier?
Volledig scherm
Wat gebeurt hier? © Ranomikromo Instagram

Ranomi is een heks en Memphis nu ook model

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ze is niet alleen vlug in het water, maar blijkbaar ook in de lucht. Ranomi Kromowidjojo vond het vandaag namelijk een mooie dag voor een ritje op de bezemsteel. Heb jij haar al voorbij zien flitsen?

Voetballer, rapper, en blijkbaar ook fotomodel. Voormalig PSV-speler Memphis Depay kan het allemaal. Hij liet zich een paar strakke outfits aanmeten en ging op de foto. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. 

Wat een feest! Dat zegt Jeroen van Koningsbrugge over de eerste Lama's back in action show in Scheveningen. Hij deelt een mooie video waarop de oude vrienden weer samen te zien zijn.

Eigenlijk dansen ze natuurlijk al jaren wel eens, maar nu ligt de nadruk er ook echt op. Og3ne doet mee aan Dance, dance, dance en zo te zien hebben de meiden er al erg veel zin in. Een beetje promotie kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Het is dé vraag die onder Nederlandse royaltyverslaggevers speelt: waarom heeft koning Willem-Alexander toch zijn baard laten staan? Marc van der Linden denkt het antwoord op die vraag te weten en komt met een persoonlijk relaas.