Foto: GPD
Volledig scherm
Foto: GPD

PVV en CDA: Poolse automobilist in het vizier

DEN HAAG - Regeringspartij CDA en gedoogpartner PVV willen dat boetes beter worden geïnd bij Poolse en andere Oost-Europeanen die hier ver keersovertredingen begaan. Verder moeten ze beter geregistreerd worden, zodat ze bijvoorbeeld ook motorrijtuigenbelasting betalen.

 1. Nieuwsoverzicht | Peter R. de Vries wil miljoen inzamelen voor gouden tip Tanja Groen - Timo kan na 114 telefoontjes met één prik op vakantie
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Peter R. de Vries wil miljoen inzamelen voor gouden tip Tanja Groen - Timo kan na 114 telefoon­tjes met één prik op vakantie

  Peter R. de Vries wil een miljoen euro inzamelen voor de gouden tip die leidt naar het lichaam van de vermiste Tanja Groen. Vanwege een stormloop op de Janssen-prik kampte de GGD woensdag met telefoonproblemen. Vlijmenaar Timo van der Velden kreeg na 114 keer bellen eindelijk iemand te pakken bij de GGD. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.
 2. Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’
  PREMIUM

  Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’

  BEERS/LINDEN - Vergeet Dubai aan de Maas. ,,Dat was een fout in onze communicatie”, erkent Chadli Hachani, marketing- en formulemanager van TopParken nu. ,,Dat hebben we vorig jaar veel te veel naar voren gebracht. Zo is ook een verkeerd beeld ontstaan in de regio Cuijk, waar we nog altijd een van onze mooiste vakantieparken willen bouwen. Maar de essentie staat nog steeds overeind.” ‘Geïnspireerd’, zoals ze het bij TopParken zeggen, door het palmeiland in het oliestaatje. ,,Maar we gaan dat hier dus niet nabouwen.”