Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Ruud Voest

Prrrt! 'Niet roken langs de lijn!'

WeekendMADE - Sportverenigingen verbannen steeds vaker de sigaret. Niet alleen in en rond het clubhuis, óók langs de lijn. Bij een enkele mag zelfs helemaal niet meer worden gepaft. Een rondje langs de velden.

Ergernis

Soms schiet ze uit haar slof. Zelfs tijdens een wedstrijd met de veterinnen van de Madese Hockey Club. Dan gaat Joyce van Hees (53) in de rust naar de zijlijn en vraagt zo'n roker of de sigaret uit mag. ,,Ook als ik zelf in het veld sta, kan ik mij daar enorm aan storen. Het stinkt, het is ongezond. En het is geen voorbeeld voor onze sportjeugd. Dus dan ga ik er even naartoe en wijs ze daar op een nette manier op."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. School in Oss herdenkt leerlingen met vlinders en ‘vreemde kriebels in de buik’

    School in Oss herdenkt leerlingen met vlinders en ‘vreemde kriebels in de buik’

    OSS - Het meisje dat het spoorongeluk in Oss overleefde, opent een doos met echte vlinders erin. De witjes willen nog wel vliegen, maar de rest van de fladderaars blijft in het doosje zitten. Het meisje (12) haalt ze er een voor een uit. Met hulp van Peter Janssen, de directeur van basisschool de Korenaer die deze vrijdagochtend stilstaat bij het Osse spoordrama van precies een jaar eerder. De school verloor vier leerlingen, onder wie de twee jongere zusjes van het meisje.