Pleegouders zagen ontvoering baby Hannah aankomen: ‘We hebben keer op keer gewaarschuwd’

EERSEL - Als de zorginstanties hun werk goed hadden gedaan, dan had  de ontvoering van baby Hannah door haar biologische ouders voorkomen kunnen worden. Dat zeggen de toenmalige pleegouders. ,,Wij hebben keer op keer gewaarschuwd dat dit kon gebeuren.’’

 1. Advocaat: Moeder wil baby Hannah graag terug

  Advocaat: Moeder wil baby Hannah graag terug

  Moeder Kim de L. die gisteren betrokken was bij de ontvoering van haar eigen baby Hannah, was gefrustreerd omdat het kindje uit huis was geplaatst. Haar advocate Anne Winters heeft dat vandaag gezegd in een reactie op de gebeurtenissen. ,,Ze is haar baby zeven weken na de geboorte kwijtgeraakt en voelt zich tekort gedaan omdat ze niks heeft misdaan. Ze wil het kindje heel graag terug'', vertelde de raadsvrouw over de gevoelens van de moeder.
 2. Amber Alert: baby Hannah ontvoerd door eigen ouders op parkeerplaats in Eersel

  Amber Alert: baby Hannah ontvoerd door eigen ouders op parkeer­plaats in Eersel

  EERSEL - Het kindje dat maandagochtend ontvoerd werd op de parkeerplaats bij de Lidl aan de Nieuwstraat in Eersel, is meegenomen door haar eigen ouders. De politie heeft een Amber Alert uitgedaan, met het verzoek om naar de ouders en hun auto uit te kijken. De man en vrouw uit Handel kwamen eerder in het nieuws omdat ze veel mensen hebben opgelicht. Het gaat om Kim de Laat en Rowan Simons, zo meldt de politie in het Amber Alert.
 1. Publiek los bij dancefeest in Ziggo Dome: 'We onderzoeken natuurlijk gedrag'
  Play

  Publiek los bij dancefeest in Ziggo Dome: 'We onderzoe­ken natuurlijk gedrag'

 2. Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'
  Play

  Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'