De verkoop van exclusieve auto's breekt records. Roel Hoefnagels, specialist in verkoop van Ferrari's, verwacht dat dit voorlopig zo blijft.
Volledig scherm
PREMIUM
De verkoop van exclusieve auto's breekt records. Roel Hoefnagels, specialist in verkoop van Ferrari's, verwacht dat dit voorlopig zo blijft. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Peperdure auto's vliegen de showroom uit: ‘Ik ben afgelopen jaar tot wel drie keer uitverkocht geweest’

EINDHOVEN - De verkoop van jongensdromen op vier wielen neemt een ongekende vlucht.  Ferrari’s, Porsches, Rolls-Royces en Bentleys, vliegen, nee racen de deur uit naar hun nieuwe eigenaren. Niet de verkoop maar de aankoop wordt het probleem.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.