Osse ‘held’ claimt puppy van snelweg te plukken, maar probeerde juist zélf hondje te dumpen

VideoOSS - Bij de Dierenambulance Brabant Noord-Oost klapperen ze nog altijd met hun oren. Afgelopen weekend meldde een Ossenaar zich met het heroïsche verhaal dat hij een hondje van de A2 had geplukt, maar na wat speurwerk bleek de man helemaal niet zo'n held te zijn. Hij wilde de viervoeter juist dumpen.

Volgens voorzitter Rens van Lieshout van de Dierenambulance Brabant Noord-Oost belde de Ossenaar zondag op met de mededeling dat hij een puppy had gevonden. Hij claimde die in de nacht van zaterdag op zondag gevonden te hebben. ,,Maar we hadden al snel in de gaten dat er iets niet klopte", zegt Van Lieshout.

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?