Volledig scherm
PREMIUM
Het overlijden van Drunenaar Frans Oosterbaan, zondag kort nadat hij finishte in De 80 van de Langstraat is, hard aangekomen. © Beeld Werkt

Organisatie van 'De 80' hult zich in stilzwijgen na overlijden deelnemer

WAALWIJK - Het overlijden van de 74-jarige deelnemer Frans Oosterbaan aan De 80 van de Langstraat levert veel vragen op. Het bestuur hult zich in stilzwijgen.

Het overlijden van Drunenaar Frans Oosterbaan, zondag kort nadat hij finishte in De 80 van de Langstraat is, hard aangekomen. Vele honderden mensen betuigden hun medeleven, onder meer op de Facebookpagina van De 80. In samenspraak met de gemeente kwam het bestuur gistermiddag met een persbericht waarin het overlijden van Oosterbaan bekend werd gemaakt. 

  1. Seksliedjes slecht voor imago carnavalsfeest
    Geef uw mening

    Sekslied­jes slecht voor imago carnavals­feest

    Hoe harder en schuiner, hoe liever, lijkt het credo als je de carnavalsliedjes anno 2019 hoort. Niet dat er vroeger geen schunnige carnavalsnummers bestonden – integendeel – maar die teksten waren minder recht voor zijn raap dan ‘Ik wil je pijpen, pijpen, pijpen.... (van je broek wat korter maken)’ van de dames van Sjansjee of ‘Mijn piem is goed gewassen, het smegma is eraf’ uit het carnavalsnummer Potentie van Stefan & Sean ft. Bram Krikke. Die laten niets aan de verbeelding over. Geven dit soort liedjes carnaval een slecht imago?