ANP
Volledig scherm
© ANP

Organisatie Autocross Leende verslagen na opzettelijke aanrijding: ‘Dit had nog veel erger kunnen aflopen’

LEENDE - De organisatie van de Autocross Leende reageert verslagen op het incident zondag in Leende waarbij een 21-jarige deelnemer uit Reuver in is gereden op het publiek en zeven mensen verwondde. De organisatie denkt eraan om volledig te stoppen met autocrossen en beseft dat het erger had kunnen aflopen.

 1. Bredase diehard San Marino-supporter heeft tienduizenden volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’
  PREMIUM

  Bredase diehard San Marino-supporter heeft tienduizen­den volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’

  De grootste supporter van het nationale elftal van San Marino? Die woont in Breda en is RKC-fan. Martijn Bastianen (26) beheert een fanaccount dat bijna net zo groot is als het inwoneraantal van de dwergstaat. Een gesprek over ‘pure paniek’ om VPN-verbindingen, de San Marinese Jhonny van Beukering en geblokkeerd worden op Twitter: ,,Het volgen van San Marino is hoe je het leven moet leiden.”
 2. Brabander moet kas Amnesty International spekken na tweet omdat Xavi Simons niet invalt bij Oranje: ‘Hoop op creatieve oplossing’
  PREMIUM

  Brabander moet kas Amnesty Internatio­nal spekken na tweet omdat Xavi Simons niet invalt bij Oranje: ‘Hoop op creatieve oplossing’

  Het begon dinsdag als een grapje op Twitter. Daar had twitteraar ‘Rood van Nistelruuij’ de stelling gedropt dat hij vijftig eurocent per like of retweet zou doneren aan Amnesty International, als Xavi Simons niet zou invallen bij Oranje. Dat laatste gebeurde inderdaad niet en dus moet de Eindhovense eigenaar van het parodie-account nu de poeplap trekken.