Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Opnieuw stijging in aantal coronabesmettingen in Brabant: 2950 nieuwe besmettingen in een week

Het aantal gemelde positieve coronatesten in Brabant is in de afgelopen week wederom gestegen. Deze week zijn er 877 meer nieuwe besmettingen gemeld, ten opzichte van vorige week.

 1. Nieuwsoverzicht | Medewerkers EBI Vught ondergedoken - Snackbar 't Smikkeltje verliest vergunning en moet stoppen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Medewer­kers EBI Vught ondergedo­ken - Snackbar 't Smikkeltje verliest vergunning en moet stoppen

  Medewerkers van de EBI in Vught zijn in oktober met spoed ondergedoken. In die tijd meldde het OM dat de gevangene Taghi vanwege een ontsnappingspoging op zoek was naar persoonsgegevens van personeel. Ander nieuws: een snackbar in Waalwijk moet noodgedwongen sluiten omdat de vergunning afloopt. De eigenaar baalt ervan dat de gemeente niet meedenkt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Bedrijfsbus twee keer in enkele weken in brand - Vroege sluiting winkels dreigt tijdens Black Friday
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Bedrijfs­bus twee keer in enkele weken in brand - Vroege sluiting winkels dreigt tijdens Black Friday

  Vrijwel alle relschoppers die zijn aangehouden bij de vuurwerkrellen in Roosendaal zijn alweer op vrije voeten. De Roosendaalse ondernemer Peter de Wit zag twee keer in een maand tijd zijn bus in vlammen opgaan. En de directeur van de GGD Brabant Zuidoost verwacht dat we nog jarenlang met nieuwe coronagolven te maken zullen krijgen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.