John Back
Volledig scherm
© John Back

Ook CDA en Lokaal Brabant stoppen met Forum

DEN BOSCH - Ook het CDA en Lokaal Brabant stappen uit de samenwerking met Forum voor Democratie en JA21 in de provincie. De partijen volgen daarmee het voorbeeld van de VVD, dat eerder deze ochtend met dezelfde boodschap kwam.  

 1. Nieuwsoverzicht | Gegevens van burgers gestolen uit auto agente - Pretparken uren eerder open voor Brabantse ‘pretparkgekkies’
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Gegevens van burgers gestolen uit auto agente - Pretparken uren eerder open voor Brabantse ‘pretpark­gek­kies’

  Een 85-jarige man uit Bergen op Zoom sloeg zijn ex-vrouw tientallen keren met een rijzweep. Het OM wil dat de man 5,5 jaar de cel in gaat. In de achtertuin van een woning in Tilburg werd een verbrand lichaam van een vrouw gevonden. Na urenlang politieonderzoek bleek dat er geen sprake van een misdrijf was. En in Eindhoven werd ingebroken in de auto van een studente van de politieacademie. Daarbij werden persoonsgegevens van burgers gestolen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooterongeval in de Dommel
  PREMIUM
  Met video/update

  Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooteron­ge­val in de Dommel

  DEN BOSCH - De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche cafe Lalalaa, de overleden Lucas Cornelissen. Lucas was sinds een halfjaar werkzaam in het café.