Chantal Hendriks in rolstoel en Meinte Ypma (met visuele beperking) bij de oversteekplaats in de Trompetterstraat in Grave. Wat hen betreft komt er over de weg een zebrapad, om automobilisten beter te attenderen op voetgangers die de weg over willen.
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal Hendriks in rolstoel en Meinte Ypma (met visuele beperking) bij de oversteekplaats in de Trompetterstraat in Grave. Wat hen betreft komt er over de weg een zebrapad, om automobilisten beter te attenderen op voetgangers die de weg over willen. © Theo Peeters

‘Ook al mag er maar 30 kilometer gereden worden, toch moet het zebrapad terug’

GRAVE - Het zebrapad ter hoogte van de bibliotheek in de Trompetterstraat in hartje Grave moet terugkomen. Platform Toegankelijk Grave gaat daar actie voor voeren.

0 reacties

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?