De optocht in Oeteldonk tijdens een eerdere editie met veel regen en wind tijdens de optocht  hier in de Hinthamerstraat.
Volledig scherm
De optocht in Oeteldonk tijdens een eerdere editie met veel regen en wind tijdens de optocht hier in de Hinthamerstraat. © copyright Marc Bolsius

Onstuimig carnavalsweekend in aantocht met veel regen en windkracht 5

Het komende carnavalsweekend belooft onstuimig te worden. Wie wil carnavallen moet rekening houden met veel regen en windkracht vijf. Vooral zondag belooft een slechte dag te worden, volgens de rekenmodellen van Weerplaza. Volgens de huidige vooruitzichten kan er op zondag zo'n negen millimeter neerslag vallen.

  1. Nieuwsoverzicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelijke hardrijders moeten rijbewijs inleveren
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelij­ke hardrij­ders moeten rijbewijs inleveren

    333 mensen zijn de afgelopen week in Brabant positief getest op corona. West-Brabant telt nu de meeste besmettingen van de provincie, zo werd vandaag opnieuw duidelijk uit nieuwe cijfers van het RIVM. Verder was vandaag de dag waarop hoogstwaarschijnlijk de vermiste Bert de Laat uit Made werd gevonden in zijn auto in de haven Drimmelen. En blijken agenten bij nachtelijke verkeerscontroles op de snelweg heel wat hardrijders te pakken.