In Oss mochten de winkeliers al iets meer dan elders. Op marktdagen mogen ze hun kledingrekken en andere waren buiten op straat verkopen. Zaterdag gaan ze uit protest écht open.
Volledig scherm
PREMIUM
In Oss mochten de winkeliers al iets meer dan elders. Op marktdagen mogen ze hun kledingrekken en andere waren buiten op straat verkopen. Zaterdag gaan ze uit protest écht open. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Ondanks versoepelingen gooien winkels en cafés uit protest de deuren open: ‘Ik trek dit niet meer’

TILBURG/DEN BOSCH/OSS - Winkeliers vinden de versoepelingen die op stapel staan veel te karig. Daarom gooien zaterdag honderden Brabantse ondernemers uit protest hun zaak volledig open. Want shoppen op afspraak zet geen zoden aan de dijk, vinden ze in onder meer Tilburg, Den Bosch, Oss, Waalwijk, Boxtel en Boekel.

  1. Brabantse carnavalskrakerverkiezing: stuur jouw nummer in

    Brabantse carnavals­kra­ker­ver­kie­zing: stuur jouw nummer in

    Vorig jaar vierden we carnaval voor het eerst sober, heel sober. Het feestje vond vooral digitaal plaats. En dat was gelukkig mogelijk omdat er nog een hoop carnavalsplaten gemaakt werden. Carnaval 2022 ziet er misschien nog niet uit zoals we gehoopt hadden, maar dat is geen reden om de carnavalskrakerverkiezing te schrappen. We gaan gewoon weer op zoek naar de beste meedeiner, de vrolijke noot, het beste Brabantse carnavalsnummer!