Enkele tassen vol xtc-pillen, die de politie vond in een van de Tilburgse huizen
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele tassen vol xtc-pillen, die de politie vond in een van de Tilburgse huizen © politie Zeeland/West-Brabant

OM: Tilburgse broers runden digitale drugswinkel op het dark web

TILBURG - Twee jonge gasten uit Tilburg, die samen een digitaal postorderbedrijfje runden voor allerlei soorten drugs. Bepaald niet de ondernemersgeest die ze bij het Openbaar Ministerie graag zien: vandaar dat officier van justitie Karlijn Gimbrère maandagmiddag in de Bredase rechtbank zes en drie jaar cel tegen de broers eiste. 

 1. Slecht nieuws voor tennissers in Midden- en West-Brabant: dubbelen tóch niet toegestaan

  Slecht nieuws voor tennissers in Midden- en West-Bra­bant: dubbelen tóch niet toegestaan

  TILBURG - Volwassen tennissers in de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant mogen geen dubbelwedstrijden meer spelen. Dat blijkt uit de nadere uitleg van de noodverordening die sinds vorige week geldt. Clubs hebben nog geprobeerd de Veiligheidsregio op andere gedachten te brengen, maar dat is niet gelukt. De maatregel gaat in tegen de landelijk lijn die tennisbond KNLTB na de persconferentie van vorige week afsprak met onder andere het ministerie.
 2. Bedoeld als geintje, maar natspatten met jetski eindigde in de dood van Esmee Bosman (23)
  PREMIUM

  Bedoeld als geintje, maar natspatten met jetski eindigde in de dood van Esmee Bosman (23)

  DEN BOSCH/RAVENSTEIN - Het was bedoeld als geintje. Recht op een groepje bekenden die in het water stonden afvaren en dan op het laatste moment een scherpe bocht maken, zodat de badgasten nat gespoten zouden worden. Alleen lukte de scherpe bocht niet, waardoor de jetski over de 23-jarige Esmee Bosman voer en zij ter plekke overleed. De man op de jetski moet als het aan het justitie ligt een halfjaar de cel in.