Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © ANP Kippa

OG3NE geniet van huiskamerconcerten en Marc van der Linden zit naakt op een auto

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Burgers & boys

Xander de Buisonjé snapt dat je niet altijd gezond kunt eten en dat je op zondag lekker mag smokkelen. Daarom post hij zijn gouden combinatie: zelfgemaakte burgers eten met zijn boys. 

Durf te knippen

Als we af moeten gaan op de recente instagram foto van Beertje van Beers, houdt ze er niet zo van om naar de kapper te gaan. Daarom is ze op deze foto heel trots dat ze dat toch gedaan heeft.

In de blote billen

Marc van der Linden deelt een aantal herinneringen op zijn Instagram. Een daarvan springt in het oog om een bijzondere reden: kleine Marc zit naakt op een auto, naast zijn zusje. "verschillende fases van mijn leven en (ont)kleding", zegt hij erbij. 

OG3NE in je woonkamer

De meiden van OG3NE hebben zondag drie huiskamerconcerten gedaan voor de winnaars van hun pre-save actie. Zoals ze zelf zeggen, en zoals het filmpje ook laat zien, hebben ze enorm genoten van de dag.