Volledig scherm
Instagram Xander de Buisonjé © Xander de Buisonjé

O’G3NE klaar voor vakantie en Xander ‘jamt’ met zijn kroost

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Duncan Laurence begint de week met een heerlijke dag in de zon, op zoek naar nieuwe inspiratie.

Ook de dames van O’G3NE zitten al in de vakantiesferen. Samen met Tim Douwsma poseren ze voor een vakantie-fotoshoot van 100% NL.

Wie nog zeker niet in de vakantiemodus zit, is Tanja Jess. Deze dame staat ook vandaag weer in de sportschool!

Dionne Stax heeft de afgelopen dagen flink bij moeten komen van de Nijmeegse Vierdaagse. Gelukkig kan ze nu weer aan de slag.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan in deze muzikale familie. Niet alleen voor zijn oudste zoon, ook voor de jongste kinderen van Xander de Buisonjé  zien we wel een toekomst in de business. 

  1. Zaaien en oogsten!
    Boerenpraat

    Zaaien en oogsten!

    De dagen worden langer, de mooiste tijd van het jaar komt eraan: het voorjaar! Dat betekent voor de boer dat hij plannen gaat maken voor het nieuwe groeiseizoen. Welke gronden heb ik tot mijn beschikking? Kan ik nog land huren van een collega? Vervolgens maakt de boer een bouwplan: welke gewassen ga ik zaaien? Wat en hoeveel gaan we oogsten? Voor mij is het eenvoudig, het enige gewas dat ik teel is gras. In januari plan ik waar de koeien als eerste gaan weiden. De andere weilanden worden dan gemaaid. Afhankelijk van die keuze volgt een bemestingsplan.