Volledig scherm
Nikkie de Jager alias NikkieTutorials © ANP Kippa

NikkieTutorials ten huwelijk gevraagd en Rico Verhoeven staat naast grote held Schwarzenegger

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Youtubesensatie NikkieTutorials is samen met haar vriend op vakantie in Italië en daar is ze vandaag ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Op Instagram poseert het gelukkige stel met de verlovingsring, met een prachtig uitzicht op de achtergrond. 

Gwen van Poorten eet vanavond met een prachtig uitzicht op de achtergrond. En wat eet je dan, bij zo'n mooie zonsondergang? Juist, McDonalds!

Rico Verhoeven en Arnold Schwarzenegger in een foto, hij had er over gedroomd maar nu staat hij écht naast zijn grote held. ‘Hij is 72 en gaat nog elke dag naar de sportschool!’

Marc van der Linden heeft roze aangetrokken en vaart op zijn boot. ‘Het is toch een beetje alsof ik alleen de canalpride doe.’

Het is kermis in Boekel en wie vinden we daar? Johan Vlemmix natuurlijk. Hij poseert bij zijn favoriete attractie met bijpassend shirt. 

Frans Bauer is terug van vakantie en gaat meteen maar voor de halve kip en friet. Eetsmakelijk!