De Parade in Den Bosch tijdens 11-11.
Volledig scherm
PREMIUM
De Parade in Den Bosch tijdens 11-11. © copyright Marc Bolsius

Nieuwsoverzicht | Winkeliers willen geld van gemeente na 11-11 - Uitzetting naar Armenië dreigt voor Hayk (10) en Alex (8)

Een voormalige shishalounge in Bergen op Zoom is beschoten. Het is niet de eerste keer dat het pand het doelwit werd van een dergelijk incident. Een aantal winkeliers in Den Bosch wil geld van de gemeente. Ze zijn, zo vinden ze, gedupeerd door 11-11: het had volgens hen geen zin om die dag open te zijn. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.

  1. Nieuwsoverzicht | Tienduizenden vleeskuikens geruimd bij Brabants bedrijf - Spookslot in Efteling maakt plaats voor nieuwe attractie
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Tienduizen­den vleeskui­kens geruimd bij Brabants bedrijf - Spookslot in Efteling maakt plaats voor nieuwe attractie

    Na de slaapapneu-sores verwacht Philips nog twee andere apparaten terug te moeten roepen. Het concern maakt nog niet bekend waar het om gaat. Ook is het vandaag precies een jaar geleden dat de rellen in Eindhoven uitbraken. Eigenaar van Coffeelab in het station blikt terug op die dag. De Efteling wil het Spookslot afbreken en daar zijn veel fans het niet mee eens. Lees dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.