Drukte bij 't Zand.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij 't Zand. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Nieuwsoverzicht | Weer sneuvelt een warmterecord - Meer dan miljoen achterovergedrukt bij Just Wellness

Brabants nieuwsDeze 8 augustus gaat de boeken in als de heetste ooit gemeten. De temperaturen kwamen in heel het land ver boven de 30 graden Celsius uit. Reden genoeg voor Brabanders om waar mogelijk verkoeling te zoeken. Bij de failliete keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Bestuurder Paul L. is gearresteerd. Dat en meer in het Brabants nieuwsoverzicht van zaterdag.

 1. Enorme drukte op Brabantse vakantieparken en campings, maar niet per se vanwege het goede weer
  PREMIUM

  Enorme drukte op Brabantse vakantie­par­ken en campings, maar niet per se vanwege het goede weer

  27, 29 en op sommige plaatsen zelfs ruim 30 graden: in Brabant wordt het vanaf begin volgende week weer een aantal dagen tropisch warm. En met temperaturen tegen de 25 graden leent komend weekend zich perfect voor een last minute weekendje weg. Plotselinge drukte? Nee. Die drukte is er eigenlijk al de gehele coronaperiode, zo blijkt uit een rondvraag bij diverse vakantieparken en campings in de provincie.
 2. Nieuwsoverzicht | Brabander wint Het Geluid van Qmusic - 1000 agenten op de been bij mega-politieactie
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Brabander wint Het Geluid van Qmusic - 1000 agenten op de been bij me­ga-politieac­tie

  Meer dan 48.000 euro won hij, doordat hij wist hoe het klinkt als een ruitenwisser op een armpje wordt geklikt. De 24-jarige Oisterwijker Jos won vandaag het Geluid van radiozender Qmusic. Verder was het de dag waarop een Bossche oud-Satudarah-kopman één van de achttien arrestanten was in een mega-politie-inval, in meerdere landen. En Willem II speelt voor het eerst in vijftien jaar weer in Europa.