Aan welke regels moet je voldoen als je met je kinderen de grens over wilt steken? Dat en meer vandaag in het nieuwsoverzicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan welke regels moet je voldoen als je met je kinderen de grens over wilt steken? Dat en meer vandaag in het nieuwsoverzicht. © copyright Marc Bolsius

Nieuwsoverzicht | Test- en vaccinatiecontroles bij de grens - Kringloopwinkels raken leeg

Een topdag op de Olympische Spelen, met Brabantse inbreng. Sanne van Dijke uit Heeswijk-Dinther pakte het eerste judo-goud en dacht daarna vooral aan haar overleden broertje. Verder geven we antwoord op de acht belangrijkste vragen over het passeren van de Belgische grens. Want hoe zit het nu er mobiele controles worden uitgevoerd op prik- en test-bewijzen? En we hebben de 80-jarige Marjo, die verrast werd door een onbekende die haar heg heeft gesnoeid. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag 28 juli.

  1. Nieuwsoverzicht | Zorgpersoneel krijgt meer loon - Gemeenten schieten horeca en clubs te hulp bij coronacheck
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Zorgperso­neel krijgt meer loon - Gemeenten schieten horeca en clubs te hulp bij corona­check

    Goed nieuws voor mensen die in de zorg werken. Het demissionaire kabinet is om en trekt alsnog 675 miljoen euro uit voor extra salaris. Gemeenten in West-Brabant gaan horeca en clubs financieel ondersteunen bij de verplichte coronapas. In Eindhoven komen de komende jaren ongeveer 2200 nieuwe woningen bij. En voorzichtig aan mogen we weer aan een carnavalsfeest gaan. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.