Volledig scherm
PREMIUM
© Jan van Eijndhoven

Nieuwsoverzicht | Roep om verplichte mondkapjes klinkt luider - Had dood Dominique door spookrijder voorkomen kunnen worden?

Het aantal coronabesmettingen is donderdag in 24 uur tijd gestegen met 3252. Klein lichtpuntje is dat het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen licht daalde. Ondertussen klinkt de roep om verplichte mondkapjes steeds luider, en mag je een aantal scholen en winkels al niet meer binnen zonder gezichtsbescherming. In Rijsbergen werd vandaag een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken is bij het inrijden op een groep cafébezoekers. En een ouder echtpaar in Helmond werd opgeschrikt door een gewelddadige overval. Dat en meer lees je in het nieuwsoverzicht van donderdag.

  1. Wat weet jij van Halloween? Speel hier de spookachtige quiz
    Quiz

    Wat weet jij van Halloween? Speel hier de spookachti­ge quiz

    Kenden we Halloween vroeger alleen maar als Amerikaanse en Engelse traditie, tegenwoordig is het griezelfeest ook bij ons niet meer weg te denken. Verkleed langs de deuren gaan zit er dit jaar niet in, maar dat betekent niet dat Halloween onopgemerkt voorbij gaat. Wil jij alvast in de stemming komen voor Halloween en denk jij alles te weten over de spannendste feestdag van het jaar? Speel dan deze griezelig leuke quiz!