Prijzen lesauto duurder vanwege brandstof. Instructrice Mariëlle van rijschool Senda.
Volledig scherm
PREMIUM
Prijzen lesauto duurder vanwege brandstof. Instructrice Mariëlle van rijschool Senda. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Nieuwsoverzicht | Rijschoolhouders verhogen tarief vanwege brandstofprijzen - Maanden cel voor steenrijke vastgoedhandelaar

Dat de brandstofprijzen door het dak gaan is voor consumenten vervelend, maar ook voor rijschoolhouders die dagelijks de auto vol moeten gooien met diesel of benzine. Ze worstelen met het doorvoeren van prijsstijgingen. En vastgoedhandelaar Roger Lips is maandag door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot acht maanden cel. In Veldhoven verwoestte een brand een woning en in Oirschot is een overleden persoon gevonden. Dat en meer in het nieuwsoverzicht. 

  1. Nieuwsoverzicht | Celstraffen voor 26 relschoppers - Benzine in Duitsland goedkoper
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Celstraf­fen voor 26 relschop­pers - Benzine in Duitsland goedkoper

    Relschoppers die voor onrust zorgden na de promotiewedstrijd van NAC Breda tegen NEC vorig jaar krijgen celstraffen tot 170 dagen gekregen. Ondertussen wordt benzine in Duitsland fors goedkoper en krijgt PSV-speler Érick Gutiérrez een nieuw aanbod van zijn club. Bezoekers van shows van de Dolly Dots beleven dezer dagen hun jeugd opnieuw en in Breugel is drugsafval gedumpt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.